Geräte und Zubehör
Salted Caramel Ice Cream
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted caramel sauce
-
sugar250 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold and as much as possible in one piece (approx. 20 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla pod½
-
fresh milk600 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7 g
Kalorien
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Tandoori paneer pizza
1 Std. 30 Min
Power green smoothie
5 Min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 Min
Gold Pineapple Te Fiti
10 Min
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Three-milk cake
2 Std.
G&T cocktail
5 Min
Mojito mocktail
5 Min
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Jalapeño poppers
35 Min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 Min