Geräte und Zubehör
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Zubereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
30 pieces
Zutaten
Pistachio ganache
-
pistachio nuts peeled50 g
-
white chocolate small pieces or callets140 g
-
whipping cream70 g
-
butter70 g
-
almond extract2 drops
Pistachio macarons
-
blanched almonds (see tips)80 g
-
icing sugar (see tips)100 g
-
vinegar to degrease mixing bowl
-
egg whites (see tips)100 g
-
caster sugar100 g
-
food colouring green (see tips)2 points of a knife
-
food colouring yellow
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
11.5 mg
Protein
1.6 g
Kalorien
429.5 kJ /
102.6 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Kek Batik Indulgence
24 Std. 45 Min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 Std.
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 Std.
Fruit Ice Cream
5 Min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 Min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1 Std. 15 Min
Douhua (savoury bean curd)
10 Std. 25 Min
Brown Rice Congee
30 Min
Thai watermelon salad
50 Min
Mango Sticky Rice
5 Std.