Geräte und Zubehör
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1750.5 mg
Protein
8.5 g
Kalorien
1525 kJ /
364 kcal
Fett
25.4 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Wit Brood
Keine Bewertungen