Geräte und Zubehör
Perzik- en Amandelijs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portie
Zutaten
-
amandelmelk150 g
-
bruine suiker120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
14 mg
Protein
1 g
Kalorien
513 kJ /
122 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bevroren Passie
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Vegan pudding
15 Min