Fettuccine Alfredo

Fettuccine Alfredo

3.5 2 Bewertung
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
2 portions

Zutaten

  • pecorino romano in pieces, plus extra to garnish
    3 oz
  • water
    40 oz
  • extra virgin olive oil divided, to taste
    2 ½ - 3 tsp
  • salt plus 1 pinch to season, to taste (see Tip)
    ¼ tsp
  • dried fettuccine pasta
    6 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 ½ oz
  • heavy whipping cream
    2 ½ oz
  • chopped parsley to serve

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1522.1 mg
Protein 25.7 g
Kalorien 3645.8 kJ / 871.4 kcal
Fett 56.3 g
Ballaststoff 2.7 g
Gesättigte Fettsäuren 34.2 g
Kohlenhydrate 66.1 g

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