Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Kohlenhydrate
- 34.9 g
- Fett
- 45.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 22.5 g
- Ballaststoff
- 3 g
- Natrium
- 836.8 mg
Alternative Rezepte
Chicken cacciatore
50min
Mushroom and bacon pasta
30min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Beef "Burgundy"
40min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pork fillet with mustard
35min