Geräte und Zubehör
Pumpkin fritters
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
18 portions
Zutaten
-
butternut pumpkin flesh peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
water50 g
-
salt¼ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
oil for frying
-
cinnamon sugar for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
57.2 mg
Protein
1.7 g
Kalorien
190.7 kJ /
45.4 kcal
Fett
1.5 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
6.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1 Std.
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 Std.
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Milk tart
3 Std.
Malva Pudding
55 Min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1 Std. 10 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Vetkoek (fet-cook)
1 Std. 35 Min
Carrot cake bliss balls
40 Min
Apple and cinnamon muffins
35 Min
Banana and oat mini muffins
40 Min