Geräte und Zubehör
Turkey patties
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
wholemeal bread (approx. 2 slices), roughly torn60 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into pieces90 g
-
turkey mince500 g
-
egg1
-
sea salt plus extra to seaosn¼ - ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to seaosn½ tsp
-
oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1267.6 mg
Protein
45.6 g
Kalorien
3209 kJ /
367.2 kcal
Fett
33.1 g
Ballaststoff
6.3 g
Gesättigte Fettsäuren
12.2 g
Kohlenhydrate
68.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Curried sausages and lentils
1 Std.
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Chicken and cashews
55 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Penne and vegetables
35 Min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 Std.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 Min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 Min