Geräte und Zubehör
Thai beef salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Beef
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
fish sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tsp
-
beef fillet cut into thin strips (6 x 1 cm)400 g
-
water500 g
Dressing
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
avocado oil20 g
-
fish sauce½ - 1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
soy sauce or tamari1 tbsp
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
brown sugar1 tbsp
Salad
-
cabbage (approx. 330 g), cut into pieces¼
-
red onion to taste¼
-
slivered almonds raw or toasted90 g
-
tatsoi or fresh baby spinach leaves100 g
-
long red chilli finely sliced, for garnishing (optional)
-
fresh lime cheeks, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1412.5 mg
Protein
61.8 g
Kalorien
3098 kJ /
737.5 kcal
Fett
50.4 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Thai red chicken curry
30 Min
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Pork san choy bau
25 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 Std. 15 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min