
Geräte und Zubehör
Shrimp and Grits
Vorbereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Shrimp
-
raw shrimp, medium size, peeled and deveined (approx. 14 oz peeled)16 oz
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
cheddar cheese cubed2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onion quartered3 oz
-
green bell pepper cut into strips5 oz
-
red bell pepper cut into strips5 oz
-
unsalted butter1 oz
-
Canadian bacon cubed2 ½ oz
-
beef andouille sausage, pre cooked sliced (¼ in.)4 oz
-
pork andouille sausage, pre cooked sliced (¼ in.)4 oz
-
all-purpose flour½ oz
-
chicken broth3 ½ oz
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
red chili sauce to taste (optional)
Grits
-
water11 ½ oz
-
salt½ tsp
-
grits white2 ½ oz
-
half and half8 oz
Nährwerte pro 1 portions
Kalorien
536.8 kcal /
2245.7 kJ
Protein
37.9 g
Fett
30.2 g
Kohlenhydrate
29.2 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
14.5 g
Natrium
1986.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Taste of Home
10 Rezepte
USA
USA