Geräte und Zubehör
Stuffed Vegetables
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini (approx. 4.5 oz ea.)2
-
eggplants (approx. 14 oz ea.)2
-
white onions (approx. 4 oz ea.)2
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bread crumbs3 ½ oz
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
whole milk1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
520.7 mg
Protein
10.5 g
Kalorien
1126.9 kJ /
269.4 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoff
11.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
43.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Ratatouille
40 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Minestrone
45 Min
Vegetable Soup
35 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Cauliflower Gratin
55 Min