Geräte und Zubehör
Prawn saganaki with feta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fresh mint leaves5
-
medium raw prawns peeled, with tails intact24
-
feta cheese cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1580.1 mg
Protein
34.9 g
Kalorien
1716.3 kJ /
408.5 kcal
Fett
26.4 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Garlic prawns
25 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min