Geräte und Zubehör
Hot and Sour Prawn Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (2 cm)2 stalks
-
fresh red chillies halved (according to taste)3 - 6
-
makrut lime leaves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
shallots halved70 g
-
chicken stock720 g
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced (3 mm)60 g
-
fish sauce40 g
-
sugar2 tsp
-
tom yum paste2 Tbsp
-
raw prawns, peeled200 g
-
lime juice2 Tbsp
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
spring onion halved, then shredded legnthways1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10.4 g
Kalorien
448 kJ /
107 kcal
Fett
2.5 g
Kohlenhydrate
10.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Green Curry Chicken
55 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 Std.
Masala Squid
25 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Prawn Curry
30 Min