Geräte und Zubehör
Beef and Tomato Stew
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
chilli broad bean paste30 g
-
stewing steak cut in pieces (2 cm)600 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
soy sauce50 g
-
tomatoes quartered700 g
-
red wine100 g
-
lager330 g
-
spring onions sliced (3 mm)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
22.7 g
Kalorien
1031 kJ /
246 kcal
Fett
6.2 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese new year
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Lemon Chicken
20 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min