Kompatible Versionen
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ oz orange peel, thin skin only, no white pith
- 1 tsp sugar
- 3 ½ oz orange juice, freshly squeezed (approx. 2 medium oranges)
- 1 oz honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (optional)
- 4 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 35 leaves)
- 2 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 28 clumps of fine leaves)
- 4 sprigs cilantro, leaves only (approx. 42 leaves )
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16-24 oz total)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 leeks, white part only, quartered (approx. 5.5 oz total)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz salted butter
- 3 ½ oz dry white wine
- 32 ½ oz water
- 2 tbsp vegetable stock paste (see Tip)
- 8 oz buckwheat groats
- 1 - 2 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. 2 small lemons)
- 14 - 15 oz asparagus, trimmed and cut into halves (approx. 1 bunch)
- 3 ½ oz cashews, roasted, unsalted (optional)
-
1
oz unsalted pumpkin seeds
oder 1 oz unsalted sunflower seeds - 2 oz goat cheese, crumbled
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4347 kJ / 1039 kcal
- Protein
- 50 g
- Kohlenhydrate
- 86 g
- Fett
- 57 g
- Ballaststoff
- 12 g
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