Geräte und Zubehör
Pudla with Spinach and Paneer
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 pieces
Zutaten
Pudla
-
fresh coriander leaves5 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
water250 g
-
chickpea flour200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
Filling
-
vegetable oil plus 2 tsp for frying30 g
-
cumin seeds½ tsp
-
onions quartered50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
garlic clove1
-
paneer cheese cut in pieces150 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
single cream150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
14.4 g
Kalorien
987 kJ /
236 kcal
Fett
17.7 g
Kohlenhydrate
4.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Palak Paneer
45 Min
Curried Cake with Coriander Chutney
1 Std. 10 Min
Aloo Beetroot Tikki
1 Std.
Paneer Makhani
1 Std.
Sambhar
1 Std. 5 Min
Saag Paneer
13 Std.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 Min
Dhokla
30 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min
Chana Masala
45 Min