Geräte und Zubehör
Basic vegetable stock
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
brown onion cut into halves90 g
-
leek white part only, cut into quarters110 g
-
carrots cut into quarters260 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)130 g
-
celery stalks cut into quarters120 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices3
-
fresh flat-leaf parsley4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme2 sprigs
-
water1300 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
695.8 mg
Protein
2.8 g
Kalorien
296.8 kJ /
70.5 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoff
6.3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Banana berry mini loaves
1 Std. 30 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Bolognaise sauce for two
20 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Minestrone
40 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 20 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Mango, coconut and lychee icy poles
7 Std. 45 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min