Geräte und Zubehör
Prosciutto and Provolone Risotto
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
provolone cheese cubed (1 in.)7 oz
-
yellow onions2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.)prosciutto cut into pieces (1 in.)4 oz
-
arborio rice12 oz
-
dry white wine2 oz
-
beef stock paste1 tbsp
-
water28 oz
-
saffron (approx. 15-20 threads or to taste)1 packet/envelope
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16.49 g
Kalorien
2023 kJ /
483 kcal
Fett
26.26 g
Kohlenhydrate
45.11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Midweek Meals
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Greek Style Pork Stew
50 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Garlic Mashed Potatoes
50 Min