
Geräte und Zubehör
Pumpkin Risotto with Bacon
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing40 g
-
water1220 g
-
pumpkin flesh diced (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra, to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
shallot halved30 g
-
bacon lardons smoked100 g
-
unsalted butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
vegetable stock paste, homemade (see tip)1 Tbsp
-
frozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
345 kcal /
1452 kJ
Protein
10.2 g
Fett
12.4 g
Kohlenhydrate
47.2 g
Ballaststoff
2.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Budget Friendly Italian
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland