Geräte und Zubehör
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 20 Min
16 pieces
Zutaten
Sponge
-
sunflower oil plus extra for greasing150 g
-
pecan nuts50 g
-
pumpkin flesh cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking apples peeled, cored, quartered200 g
-
rolled oats150 g
-
raisins100 g
-
light brown sugar380 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
medium eggs5
-
plain flour200 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
sugar240 g
-
unsalted butter soft50 g
-
cream cheese (see tip)60 g
-
lemon juice10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
6 g
Kalorien
1781 kJ /
426 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
2.8 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Rhubarb Marzipan Slices
1 Std. 10 Min
Plum Christmas Wheels
2 Std.
Raspberry Peach Crumb Cake
2 Std.
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 Std. 5 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Chocolate Beetroot Cake
2 Std. 20 Min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 Std. 20 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min