Gluten free pita bread

Gluten free pita bread

4.6 16 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portions

Zutaten

  • rice flour (see Tips)
    200 g
  • brown rice flour (see Tips)
    150 g
  • arrowroot flour plus extra for dusting
    60 g
  • potato starch
    100 g
  • xanthan gum
    3 tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • warm water
    500 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
  • pure maple syrup
    2 tsp
  • vegetable oil plus extra for drizzling
    2 tbsp
  • psyllium husk
    2 tbsp

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 292 kcal / 1226.5 kJ
Protein 3.7 g
Fett 7 g
Kohlenhydrate 64 g
Ballaststoff 5.6 g
Gesättigte Fettsäuren 0.8 g
Natrium 424.4 mg

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