Geräte und Zubehör
Basisbouillon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
1 Totale recept
Zutaten
-
gedroogde kikkererwten15
-
rijst30 g
-
snijbonen in stukken gesneden50 g
-
rapen in stukken gesneden40 g
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
prei in stukken gesneden40 g
-
selderstengel in stukken gesneden30 g
-
tomaat in stukken gesneden110 g
-
water1250 g
-
kip250 g
-
hammetje1
-
varkensachterpoot (ongezouten)1
-
kalfspoot1
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Protein
10.55 g
Kalorien
363 kJ /
87 kcal
Fett
1.97 g
Ballaststoff
1.36 g
Kohlenhydrate
6.78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Gemalen ijs
5 Min
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Curryketchup
30 Min