Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Protein
- 69.5 g
- Kohlenhydrate
- 23.6 g
- Fett
- 23 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 10.7 g
- Ballaststoff
- 4 g
- Natrium
- 1021.8 mg
Alternative Rezepte
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
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Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Caprese hasselback chicken
40min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
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Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
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Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
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Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
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Paprika chicken with creamy paprika sauce
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Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min