Geräte und Zubehör
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
2 portions
Zutaten
-
kumara cut into pieces (3 cm)150 g
-
red onion40 g
-
eggs2
-
coconut flour25 g
-
curry powder2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
oil for frying
-
grated Parmesan cheese to serve
-
sour cream to serve
-
sweet chilli sauce to serve (see Tips)
-
avocado ripe, flesh only, sliced, to serve (optional)
-
eggs poached, to serve (optional - see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
610.7 mg
Protein
23.6 g
Kalorien
2599.4 kJ /
618.9 kcal
Fett
46.9 g
Ballaststoff
11.7 g
Gesättigte Fettsäuren
13.2 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mark Southon
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
ANZAC biscuits
40 Min
Broccoli salad
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Beetroot salad
10 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Afghan biscuits
25 Min
Five seed energy bars
1 Std. 45 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Quick beetroot relish
40 Min