Geräte und Zubehör
Lupin with broad bean salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Salad
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
lupin flakes (see Tips)150 g
-
water1500 g
-
frozen broad beans250 g
-
asparagus cut into pieces (3 cm)1 bunch
-
chilled water
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
watercress40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices4
-
lemon zested and juiced½
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Dressing
-
extra virgin olive oil30 g
-
grapeseed oil50 g
-
caster sugar1 tsp
-
mustard powder (gluten free)¼ tsp
-
white wine vinegar50 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
feta cheese broken into pieces100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
568.4 mg
Protein
22.6 g
Kalorien
2175 kJ /
517.8 kcal
Fett
33.9 g
Ballaststoff
25.1 g
Gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Minestrone
40 Min
Moroccan harira soup with chicken
55 Min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Miso salmon broth
40 Min
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min