Geräte und Zubehör
Spinach and chorizo filo pies
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil to grease and to brush
-
chorizo sausage cut into pieces (2 cm)1
-
potato medium (approx. 120 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
eggs3
-
mozzarella cheese cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry6 sheets
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
573.6 mg
Protein
15.1 g
Kalorien
1036.5 kJ /
246.8 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
10.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A few ingredients
20 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Smash burger taco
40 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Salami, pea and corn fritters
40 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min