Kompatible Versionen
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Kohlenhydrate
- 59 g
- Fett
- 85.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 34.4 g
- Ballaststoff
- 11.4 g
- Natrium
- 712.7 mg
Alternative Rezepte
Lamb Moussaka
1sa 30 dk
Pork cannelloni with vegetable sauce
1sa
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1sa
Pork san choy bau
25 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Layered lamb curry
1sa
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 dk
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min