Kompatible Versionen
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Kohlenhydrate
- 59 g
- Fett
- 85.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 34.4 g
- Ballaststoff
- 11.4 g
- Natrium
- 712.7 mg
Alternative Rezepte
Lamb and feta meatballs
30min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Buffalo chicken wings
45min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Lamb Moussaka
1h 30min