Kompatible Versionen
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Kohlenhydrate
- 59 g
- Fett
- 85.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 34.4 g
- Ballaststoff
- 11.4 g
- Natrium
- 712.7 mg
Alternative Rezepte
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Caprese hasselback chicken
40min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Lamb spezzatino
1h 45 min.
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45 min.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Spiced lamb pie
40min