Geräte und Zubehör
Hash browns with chive cottage cheese
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh chives cut into thirds10
-
cottage cheese250 g
-
water500 g
-
potatoes (skins on), cut into halves500 - 550 g
-
carrots peeled and cut into pieces200 - 250 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt¾ tsp
-
rindless bacon rashers6
-
olive oil for frying
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1166 mg
Protein
17.2 g
Kalorien
1149.8 kJ /
273.8 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Potato 'pizzas'
1 Std.
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Noughts and crosses
2 Std. 45 Min
Florentine potato cakes
40 Min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 Min
Little lasagne cups
2 Std. 50 Min
Pork san choy bau
25 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min