Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Protein
- 56.9 g
- Kohlenhydrate
- 74.8 g
- Fett
- 44.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 16.4 g
- Ballaststoff
- 7.4 g
- Natrium
- 1001.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 Std. 10 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Meatballs with Romesco sauce
1u. 40min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Gluten free chicken and pear pie
2h 40min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 Min
Layered lamb curry
1h
Corn chips with salsa roja
1u. 20min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min