Geräte und Zubehör
Smoked salmon slice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
Rice base
-
butter softened, plus extra for greasing40 g
-
white rice300 g
-
water900 g
-
egg1
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Salmon
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
butter softened40 g
-
plain flour40 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
full cream milk320 g
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
smoked salmon cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
sesame seeds (optional)½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
793.9 mg
Protein
19.3 g
Kalorien
2126.8 kJ /
506.3 kcal
Fett
26.3 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
48.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lunchbox ideas
27 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Broccoli salad
10 Min
Butter chicken
55 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Penne and vegetables
35 Min
Rice salad
1 Std.
Chicken velouté meal
40 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Classic mushroom risotto
30 Min