Geräte und Zubehör
Smoked salmon slice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
Rice base
-
butter softened, plus extra for greasing40 g
-
white rice300 g
-
water900 g
-
egg1
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Salmon
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
butter softened40 g
-
plain flour40 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
full cream milk320 g
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
smoked salmon cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
sesame seeds (optional)½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
793.9 mg
Protein
19.3 g
Kalorien
2126.8 kJ /
506.3 kcal
Fett
26.3 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
48.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lunchbox ideas
27 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Pasta with tuna
30 Min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Rice salad
1 Std.
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Salami, pea and corn fritters
40 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.