Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Marinade
- 80 g Stone's Green Ginger Wine
- 500 - 600 g pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)
- 2 tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 2 garlic cloves
- 400 g canned unsalted black beans
- 60 g soy sauce or tamari
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine or dry sherry
- 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds
- 230 g canned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1726.3 kJ / 411 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Kohlenhydrate
- 55.2 g
- Fett
- 3.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0.8 g
- Ballaststoff
- 9.7 g
- Natrium
- 838.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken pad thai
55min
Chicken and cashews
55min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Quick massaman beef curry
40min
Chorizo and chicken pasta
50min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Sausage and butter bean winter stew
25min
Chicken and sweet corn soup
30min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Pork san choy bau
25min
Beef ragu
1sa 25 dk