Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Protein
- 49.4 g
- Kohlenhydrate
- 16.7 g
- Fett
- 31.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 16.5 g
- Ballaststoff
- 8 g
- Natrium
- 1018.8 mg
Alternative Rezepte
Creamy honey mustard chicken
1h
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Pork fillet with mustard
35min