Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Marinade
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 100 g soy sauce
- 50 g honey
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil to taste
- 25 g barbecue sauce
- 1 pinch ground black pepper
Chicken and rice
- 800 g skinless chicken breast fillets, cut into cubes (2-3 cm)
- 400 g mixed capsicums (eg red, yellow, green) deseeded and cut into pieces (2-3cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ½ tsp salt
- 300 g long grain white rice
- 1000 g water
- 2 tbsp cornflour (starch)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 38 g
- Kohlenhydrate
- 55 g
- Fett
- 3 g
- Ballaststoff
- 3.1 g
Alternative Rezepte
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Spaghetti carbonara
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken and cashews
55 Min
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Chooky rice
45 min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Bacon and spring onion potato salad
1 Std. 5 Min