Kompatible Versionen
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Kohlenhydrate
- 74.6 g
- Fett
- 23.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.5 g
- Ballaststoff
- 6.3 g
- Natrium
- 1766.8 mg
Alternative Rezepte
Chicken pesto pasta
30min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Mexican chicken stew
40min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Chicken with capsicum
45min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Pork with black bean sauce
30min
Sausage ragu with orecchiette
1h