Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Protein
- 59.8 g
- Kohlenhydrate
- 18.6 g
- Fett
- 51.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 22 g
- Ballaststoff
- 9.4 g
- Natrium
- 620.7 mg
Alternative Rezepte
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
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Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Beef "Burgundy"
40min
Beef stroganoff
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Lasagne bolognese
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Spiced lamb pie
40min
Beef, apricot and pine nut pastilla
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Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min