Gluten free baked bacon and cranberry stuffing

Gluten free baked bacon and cranberry stuffing

4.5 4 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
16 portions

Zutaten

  • dried cranberries
    50 g
  • ruby port
    50 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
    3 sprigs
  • fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing
    2 sprigs
  • fresh sage leaves only, plus extra for garnishing
    1 sprig
  • brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • rindless bacon rashers
    300 g
  • salted butter
    20 g
  • pork mince
    500 g
  • lupin flakes
    50 g
  • egg
    1
  • shelled unsalted pistachio nuts
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh rosemary for garnishing
    1 - 2 sprigs

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 110.4 kcal / 464 kJ
Protein 11.2 g
Fett 5.3 g
Kohlenhydrate 4.2 g
Ballaststoff 2.2 g
Gesättigte Fettsäuren 2 g
Natrium 452.4 mg

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