Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Kohlenhydrate
- 18.1 g
- Fett
- 15.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.7 g
- Ballaststoff
- 7.3 g
- Natrium
- 1035.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cream of mushroom soup
20 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 dk
Hearty seafood chowder
45min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Salmon and fennel risotto
30 dk
Fish pie with mashed potato topping
2h
Fish stock
35 dk
Chicken and sweet corn soup
30 dk
Fish pie
1h 15min
Pea and ham soup
2h 20min