Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Kohlenhydrate
- 18.1 g
- Fett
- 15.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.7 g
- Ballaststoff
- 7.3 g
- Natrium
- 1035.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken cacciatore
50 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Fish pie
1 Std. 15 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Hearty seafood chowder
1sa
Steak and kidney pudding
3h 45min
Lamb's fry with bacon
1 godz. 20 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Beef and mushroom hot pot
2h