Geräte und Zubehör
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 8 Std. 20 Min
10 portions
Zutaten
Ice cream
-
oat milk500 g
-
coconut cream200 g
-
coconut sugar100 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
arrowroot flour1 tbsp
-
salt1 pinch
Crêpes
-
plain flour250 g
-
baking powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
eggs2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
vegetable oil60 g
-
water (see Tips)500 g
Assembly
-
pure maple syrup to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
140.5 mg
Protein
6.7 g
Kalorien
1204.3 kJ /
286.7 kcal
Fett
13.1 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
35.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dairy free
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Ginger bundt cake
1 Std.
Peanut butter
5 Min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Lemon and lime polenta cakes
40 Min
Rice crackers
55 Min
Crispy bread with tapenade
45 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 Std. 10 Min
Wholemeal crumpets
1 Std. 40 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Avocado coconut ice cream
12 Std. 10 Min