Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Kohlenhydrate
- 20.8 g
- Fett
- 51.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 22.9 g
- Ballaststoff
- 3 g
- Natrium
- 637.4 mg
Alternative Rezepte
Family Meatloaf
1h 10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Curried pickled fish
49 Std.
Hollandaise sauce
15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Salted caramel ice cream
14h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Smoked salmon mousse
5min