Grilled scallops with chilli jam
TM6 TM5

Grilled scallops with chilli jam

4.9 (20 Bewertungen)

Zutaten

Chilli jam

  • 30 g eschalots
  • 100 g fresh long red chillies (see Tips)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 50 g white sugar
  • 50 g white vinegar
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 20 g palm sugar, broken into small pieces (see Tips)

Scallops

  • 20 scallops
  • extra virgin olive oil, for brushing
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • lime juice, to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
328 kJ / 78.1 kcal
Protein
3.8 g
Kohlenhydrate
8 g
Fett
3.3 g
Ballaststoff
1.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte