Geräte und Zubehör
Crayfish pâté
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
-
water1040 g
-
crayfish tails uncooked (approx. 250 g with shell)1 - 2
-
ice cubes
-
cold water
-
gelatine powder1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
cream cheese120 g
-
sour cream120 g
-
lemon juice2 tsp
-
Tabasco® sauce to taste
-
sea salt to taste
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
143.2 mg
Protein
7.4 g
Kalorien
570 kJ /
136.2 kcal
Fett
11.1 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Almond tuiles
30 Min
Peanut soba noodle wonton cups
40 Min
Mocha eggnog easter bake
1 Std. 30 Min
Sangria ginger punch
1 Std. 5 Min
Sour Plum Sauce
55 Min
Dim sum 'Shao mai'
2 Std.
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Singapore Laksa
55 Min
Granini slice
2 Std. 15 Min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Honey ice cream
17 Std. 45 Min