Geräte und Zubehör
Chilli mussels with risoni
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
anchovy fillets2
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water250 g
-
dried risoni pasta100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped to serve4 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1843.3 mg
Protein
42.3 g
Kalorien
1469 kJ /
349.8 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
26.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 Min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min
Bolognese sauce
40 Min
Mashed potatoes
40 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Steamed rice
25 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 Std. 15 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 Std. 10 Min
Mashed potatoes for two
30 Min