Geräte und Zubehör
Gluten free barbecue sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
535 g
Zutaten
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
tomato sauce (gluten free - see Tips)250 g
-
apple cider vinegar50 g
-
honey50 g
-
brown sugar100 g
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)2 tbsp
-
water60 g
-
paprika½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 535 g
Natrium
1559.4 mg
Protein
5 g
Kalorien
2873.3 kJ /
686.7 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
6.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
172.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Gluten free flatbreads
40 Min
Gluten free pasta
50 Min
Gluten free Worcestershire sauce
1 Std. 10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free scones
30 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min