Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g cashews (raw or roasted)
- boiling water, for soaking
Cake
- olive oil spray, for greasing
- 2 oranges (approx. 350 g), organic
- 100 g sesame seeds, toasted
- 80 g Rapadura sugar (see Tips)
- 110 g macadamia oil
- 280 g banana (approx. 3 bananas), cut into pieces
- 100 g pitted Medjool dates
- 3 eggs
- 150 g self-raising flour
- 50 g plain flour
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp ground cardamom
- 2 tsp natural vanilla extract
Cashew cream icing
- 30 g lemon juice
- 80 g coconut cream
- 20 g tahini (optional - see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 - 3 tbsp honey, to taste, plus extra for drizzling (see Tips)
- nigella seeds, for sprinkling (optional)
- 1 banana, cut into slices, for decorating
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2014.1 kJ / 479.5 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Kohlenhydrate
- 45.3 g
- Fett
- 27.9 g
- Ballaststoff
- 6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Lemon cake
2h
Alphabet cupcakes
25h 30 min.
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Apricot apple pie
1h 40 min
Cheesy biscuits
1h 25min
Camille carrot and almond cakes
1 Std. 10 Min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Banana and oat mini muffins
40 Min
Café-style banana bread
1 Std. 45 Min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.