Geräte und Zubehör
Polenta, mandarin and almond cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 portions
Zutaten
-
320 g oranges, small, unpeeledmandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almond220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7.4 g
Kalorien
1865 kJ /
444 kcal
Fett
32.3 g
Ballaststoff
2.7 g
Kohlenhydrate
31.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten-free Baking
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Mini Shrimp Omelettes
35 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Vegetarian Pizza
Brak ocen
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 godz.
Apple tart
1 godz.
Baba ghanoush
1 godz.