Geräte und Zubehör
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14.7 g
Kalorien
2327.3 kJ /
557.3 kcal
Fett
33.3 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
48.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
French Tradition on your Table
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mocha Cake
3 Std.
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Pork Pilaf
45 Min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 Min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 Std. 5 Min
Chicken and bacon casserole
1 Std. 10 Min
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1 Std. 45 Min
Chicken tagine with honey and prunes
40 Min
Rabbit stew
1 Std.
Steamed Beef with Ground Rice
1 Std.
Potato cakes
45 Min
Apple cake
1 Std.