Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Meatballs
- 80 g stale white bread
- ½ onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp mixed herbs, dried
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g milk
- ½ tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour (starch)
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g button mushrooms, fresh, cut into thin slices
- 1 pinch fine salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 200 g cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2238 kJ / 532 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Kohlenhydrate
- 9 g
- Fett
- 39.3 g
- Ballaststoff
- 1.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1u. 15min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 Std. 50 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Beef Stroganoff
1h
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chicken and bacon casserole
1h 10min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h