Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ bunch fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 70 g red pepper, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
-
20
g clarified butter
oder unsalted butter, diced - 1 Tbsp tomato purée
- 1 ½ Tbsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- 600 g veal meat, sinew free, boneless, diced (3 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 piece lemon peel (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 250 g water
- 150 g long grain rice
- 2 Tbsp sour cream, for serving
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2204 kJ / 527 kcal
- Protein
- 41 g
- Kohlenhydrate
- 54 g
- Fett
- 16 g
- Ballaststoff
- 3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45min
Creamy mustard chicken stew
40min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Greek Style Pork Stew
30 min