Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 35 g olive oil
- 200 g leeks, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots, diced (1.5 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 600 g whole rabbit, skinless, head removed, cut in small pieces (see tip)
- 100 g water
- 15 g plain flour
- 200 g turnips, diced (1.5 cm)
- 200 g savoy cabbage leaves, cut in pieces
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bouquet garni (bay leaves, rosemary and thyme), approx. 25 g (see tip)
- 500 g sweet potatoes, cut in pieces (approx. 1,5 cm)
- 500 g tinned large white beans (e.g. cannellini, haricot, butter beans)
- 1 piece fresh turmeric (approx. 5 cm), sliced
-
300
g fresh green peas
oder frozen green peas, defrosted - 200 - 250 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 13 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2.7 g
- Ballaststoff
- 14 g
- Natrium
- 1037 mg
Alternative Rezepte
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Coconut Prawn Soup
45min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Rabbit stew
1h
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 menit
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Keine Bewertungen
Garlic Turkey Stew
45min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Beef Bourguignon
1h 30min