
Geräte und Zubehör
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
olive oil35 g
-
leeks cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
carrots diced (1.5 cm)150 g
-
celery cut in pieces (1 cm)50 g
-
whole rabbit skinless, head removed, cut in small pieces (see tip)600 g
-
water100 g
-
plain flour15 g
-
turnips diced (1.5 cm)200 g
-
savoy cabbage leaves cut in pieces200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt2 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
bouquet garni (bay leaves, rosemary and thyme), approx. 25 g (see tip)1
-
sweet potatoes cut in pieces (approx. 1,5 cm)500 g
-
tinned large white beans (e.g. cannellini, haricot, butter beans)500 g
-
fresh turmeric (approx. 5 cm), sliced1 piece
-
fresh green peas300 g
-
fresh oyster mushrooms cut in pieces200 - 250 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
478 kcal /
2000 kJ
Protein
34 g
Fett
13 g
Kohlenhydrate
60 g
Ballaststoff
14 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Natrium
1037 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland