Kompatible Versionen
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
-
160
g cashew nuts, raw, unsalted
oder 160 g pine nuts - 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs flat-leaf parsley, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 2 eggs
- 1 pinch fine salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 540 g chicken breast fillets, cut into 15 strips lengthwise (approx. 2,5 cm)
- 30 fresh spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2950 kJ / 702 kcal
- Protein
- 40 g
- Kohlenhydrate
- 27.1 g
- Fett
- 47.1 g
- Ballaststoff
- 7.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Risotto with Parmesan cheese
30min
Rice pudding
1h
Quiche Lorraine
50min
Stuffed vegetables
1h 20min
Tomato rice
30min
Potato and Rosemary Focaccia
Keine Bewertungen
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Beef and beer pie
1h 40min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chilli con carne
40min
Chinese pork with vegetables
1h 20min